Rezene tohumu demlemek için en etkili yöntemlerden birinin kaynar su yöntemi olduğunu duydum. Gerçekten de, kaynar su ile yapılan demlemenin besin değerlerini ve aromasını en iyi şekilde serbest bıraktığı söyleniyor. Peki, bu yöntemi denedikten sonra farklı bir demleme yöntemi, mesela soğuk demleme yapmayı düşündünüz mü? Yaz aylarında serinletici bir içecek olarak güzel bir alternatif olabilir. Ayrıca, süt ile demlemek de ilginç bir seçenek; kremsi tadı sevenler için hoş bir deneyim olabilir. Siz en çok hangi yöntemi denemek istersiniz?
Rezene tohumu demlemek için en etkili yöntemlerden birinin kaynar su yöntemi olduğunu duydum. Gerçekten de, kaynar su ile yapılan demlemenin besin değerlerini ve aromasını en iyi şekilde serbest bıraktığı söyleniyor. Peki, bu yöntemi denedikten sonra farklı bir demleme yöntemi, mesela soğuk demleme yapmayı düşündünüz mü? Yaz aylarında serinletici bir içecek olarak güzel bir alternatif olabilir. Ayrıca, süt ile demlemek de ilginç bir seçenek; kremsi tadı sevenler için hoş bir deneyim olabilir. Siz en çok hangi yöntemi denemek istersiniz?
Cevap yaz